Particuliere verzekeringen

Bepaalde risico's kunt u zelf dragen, voor andere risico's is het verstandig om verzekeringen af te sluiten. Een verzekering afsluiten is eenvoudig, maar een verzekering goed afstemmen op uw persoonlijke situatie vergt advies van een adviseur met verstand van zaken.

Wat houdt het verzekeren in?

Een verzekering wordt afgesloten om risico's af te dekken die u niet zelf wilt of kunt dragen. U gaat de verplichting aan om periodiek een premie te betalen, de verzekeraar keert uit in het geval de verzekerde gebeurtenis zich voor doet.

Waarom moet iedereen verzekerd zijn?

In onze samenleving kunnen wij niet zonder verzekeringen. Bij bijvoorbeeld het opbranden van ons huis zijn wij niet in staat om uit eigen middelen het huis te herbouwen. Zonder het verzekeren zou het niet mogelijk zijn om een huis te kopen of een medische behandeling te ondergaan in het ziekenhuis.

Kies de beste verzekeringen tegen de laagste prijs

Bij het verzekeren is het een kwestie van prijs en kwaliteit vergelijken. U kunt online zeer goedkoop verzekeringen afsluiten, maar past de verzekering goed bij uw situatie en hanteert de verzekeraar ook goede polisvoorwaarden? Er zitten grote verschillen in het aanbod van de diverse verzekeraars. Kiezen op basis van de te betalen premie is niet verstandig.

Wij helpen u graag met het afstemmen van uw verzekeringen op uw persoonlijke situatie. Hierbij letten wij goed op de prijs, maar de kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren.

Hoe kun je stormschade meeverzekeren in de autoverzekering?
07/12/2018

Stormschades komen steeds vaker voor. Let hier op bij het verzekeren van jouw auto. Met de WA autoverzekering keert jouw verzekeraar de schade namelijk niet uit.

Lees artikel

Kiezen voor de collectieve ongevallenverzekering voor de werknemers
06/12/2018

Een collectieve ongevallenverzekering sluit een werkgever af voor het personeel. Wat is de noodzaak van deze verzekering?

Lees artikel

Kun je de aangifte erfbelasting zelf doen?
05/12/2018

Kun je de aangifte erfbelasting zelf verzorgen, of moet je daar een expert voor inschakelen? Het ligt ook aan wat er in de nalatenschap zit.

Lees artikel

Hoe zorg je eenvoudig voor een sluitende rittenadministratie?
04/12/2018

Houd op de juiste manier een rittenadministratie bij van de zakelijke auto. Teveel privé in de auto rijden zorgt alsnog voor een bijtelling.

Lees artikel